Një qershori është dita ndërkombëtare e fëmijëve. Fëmijët e të gjitha moshave kërkojnë sot vëmendjen e prindërve dhe shoqërisë në përgjithësi. Në kuadër të kësaj dite edhe fëmijët e komunitetit rom, ashkali dhe egjiptian të komunës së Gjakovës festuan me aktivitete të ndryshme.

Artikulli i plotë: Në Qendrën për Komunitete në Gjakovë u festua 1 Qershori (Video)

Mbrëmë në hollin e shkollës së muzikës “Prenk Jakova” në Gjakovë, violinisti Taulant Rruci ka performuar me një koncert recital. Violonisti nga Gjakova, për një orë, ka interpretuar vepra shqiptare por edhe të huaja.

Artikulli i plotë: Violinisti Taulant Rruci me koncert recital në Gjakovë (Video)

Të gjitha këto punime artistike, janë krijuar nga fëmijët kreativë të organizatës HANDIKOS në Gjakovë. Të ekspozuara në këtë pjesë pranë sheshit “Nëna Terezë”, këto punime zgjuan kurreshtjen e kalimtarëve të rastit. E gjithë kjo, në kuadër të ditës ndërkombëtare të fëmijëve, 1 qershorin.

Artikulli i plotë: Fëmijët e Gjakovës për 1 qershor marshojnë nëpër rrugët e qytetit (Video)

Artikuj te tjere...

Reklamoni këtu

 

Kontakt info:


Rruga: Kolë LLeshi nr28
Gjakovë
Kosovë
50000
 info@syri-vision.tv
 +383390329777
 +38344666190

marketing