Maqedonia ka mundësi të mëdha për zhvillimin e turizmit rural, por edhe pse kjo degë për shumë vite është përmendur shpesh herë deri më tani, pothuajse nuk është bërë asgjë për të shfrytëzuar realisht potencialet e vendit, shkruan gazeta KOHA.

Artikulli i plotë: Turizmi mund të ndihmojë zhvillimin e fshatrave

Populli maqedonas nuk ka arsye për t’u frikësuar nga bartja e një prej funksioneve kyç shtetërore prej një shqiptari, cilido qoftë ai, e në veçanti nga unë konkretisht. Kështu ka thënë në një intervistë dhënë gazetës “Zëri” kryetari i parë shqiptar i Kuvendit të Maqedonisë, Talat Xhaferi.

Artikulli i plotë: Xhaferi: Ky është moment kthese për shqiptarët

Kuvendi i Shqipërisë pritet të diskutojë sot tri projektligje të tjera nga paketa prej 27 ligjesh, që mbështet riorganizimin e përgjithshëm që po i bëhet sistemit të drejtësisë në vend, në zbatim të reformës kushtetuese.

Artikulli i plotë: Kuvendi i Shqipërisë diskuton sot projektligje tjera të drejtësisë

Ministria e Punëve të Brendshme njofton se në incidentin e ndodhur mbrëmë në Kuvendin e Maqedonisë janë lënduar 109 presona, 83 nga të cilët kanë kërkuar ndihmë mjekësore në klinikat shtetërore, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Artikulli i plotë: MPB: Tetë të arrestuar, 109 të lënduar dhe mbi 5000 qytetarë ishin në Kuvend mbrëmë

Artikuj te tjere...

Reklamoni këtu

 

Kontakt info:


Rruga: Kolë LLeshi nr28
Gjakovë
Kosovë
50000
 info@syri-vision.tv
 +383390329777
 +38344666190

marketing