Edhe Klubi i Boksit dhe Kik-Boksit “Sport Center” është përfshirë në aktivitetet e organizuara nga Komuna e Gjakovës për nder të përvjetorit të pavarësisë.

Artikulli i plotë: Boksierët dhe Kik-Boksierët gjakovarë zhvilluan meqe për 10 vjetorin e pavarësisë së Kosovës (Video)

Poetët për Pavarësinë. Është ky aktiviteti, të cilin e organizuan Kuvendi Komunal i Gjakovës së bashku me klubin letrar “Gjon Nikollë Kazazi” për të nderuar poetët e kësaj komune në kuadër të aktiviteteve për përvjetorin e dhjetë të pavarësisë.

Artikulli i plotë: Klubi letrar "Gjon Nikollë Kazazi" mbajti orën letrare "Poetët për pavarësinë" (Video)

Tri ditë më parë në stacionin policor në Gjakovë një prind me inicialiet R.D ka raportuar si të zhdukur vajzën e tij me inicialet J.D e moshës 9 vjeçare.

Artikulli i plotë: Gjakovë: Gjendet 9 vjeçarja e cila u raportua e zhdukur, ja ku është gjetur (Video)

Sonte nga ora 19:00 shkolla e muzikës “Prenk Jakova” me kuvendin komunal të Gjakovës, saktësisht drejtoria për kulturë, rini, dhe sport organizojnë koncert për nder të shënimit të përvjetorit të dhjetë të pavarësisë së Kosovës. Ky eveniment kulturor do të mbahet në sallën e kësaj shkolle të muzikës, ku do të intepretojnë kori dhe orkestra e saj.

Zyrtarë nga Kuvendi Komunal i Gjakovës ftojnë të gjithë qytetarët që të ndjekin këtë koncert. Hyrja është pa pagesë për të gjithë./Tv Syri Vision/

Deta

Këta janë karatistët e klubit “Jehona” në Gjakovë. Ata sot mbajtën një aktivitet sportiv ku demostruan teknika të ndryshme të artit marcial siç është karate.

Artikulli i plotë: Klubi i karates “Jehona” mban aktivitet sportiv për nderë të 10-të vjetorit të Pavarësisë së...

Sot kryetari i komunës së Gjakovës, Ardian Gjini, ka pritur në takim kryeshefin ekzekutiv të kompanisë rajonale të ujësjellësit “Gjakova”.

Në postimin në rrjetin social facebook të kësaj kompanie thuhet se temat që u diskutuan mes tyre ishin:

• Diskutim rreth borgjeve të grumbulluara dhe prerja e tyre financiare;
• Çështaj e Impiantit të ujërave të zeza në Skivjan;
• Harmonizimi i të dhënave kadastrale (bashkimi i parcelave) për Liqenin e Radoniqit;
• Investimet lokale sipas kërkesa të qytetarëve për ujësjellës në Gjakovë;
• Harmonizimi i projekteve per ujëra te zeza Faza VI;
• Çështja e Impiantit në Marmullë
• Eliminimi i ujërave të ndotura në Jugperëndim të Kosovës Faza III (Gjakova)

Gjini është shprehur i gatshëm për bashkëpunim me këtë kompani, e në të njëjtën kohë është shprehur falënderues ndaj Ahmetit për vullnetin e treguar nga ana e tij për të bashkëpunuar me Kuvendin Komunal të Gjakovës. Ndërsa Ahmeti është shprehur i lumtur për gatishmërinë e komunës për bashkëpunim, gjë që sipas tij deri më tani ka munguar./Tv Syri Vision/

 

 

 

 

Ishte asamblea komunale e cila me 23 shtator 2015 me shumicë votash kishte miratuar kërkesën për mbulimin e shpenzimeve të varrimit për raste sociale. Ky vendim I asaj kohe I cili kishte filluar të ekzekutohet ka përfunduar së ekzekutuari deri në momentin kur është nxjerrë vendimi tjetër I datës 2 dhjetor të viti 2016, I cili është ekzekutuar që nga janari I vitit 2017 .

Artikulli i plotë: Ja sqarimi i situatës së revokimit të vendimit për mbulimin e shpenzimeve të varrimit (Video)

Artikuj te tjere...

Reklamoni këtu

kontakt info:

Rruga: Kolë LLeshi nr28

Gjakovë
Kosovë
50000
Email: info@syri-vision.tv

Telefoni: +381390329777

Celular: +37744666190

marketing