Komuna e Gjakovës e përfaqësuar nga kryetari i saj , Ardian Gjini ka nënshkruar sot një Memorandum bashkëpunimi më organizatën Turke-Tika dhe Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sporteve për restaurimin e objektit të Mejtepe Ruzhdi-së e cila dikur ka funksionuar si shkollë e ulët e Muzikës.

Artikulli i plotë: Nënshkruhet Memorandum bashkëpunimi për restaurimin e Mejtepe Ruzhdi-së

Kanë filluar punimet për rregullimin dhe shtrimin në kubëza të segmentit rrugor ”Muslim Mulliqi” në afërsi të rrugës tranzite në qytetin e Gjakovës. Për të parë nga afër këto punime erdhi kryetari i komunës Ardian Gjini I shoqëruar nga bashkëpunëtorët e tij.

Artikulli i plotë: Kryetari Gjini inspekton punimet infrastrukturore në qytet dhe në fshatin Osek Hylë (Video)

“Festa e Miqësisë” i ka dhënë një tjetër pamje qytetit të Gjakovës. Të rinjë e familjarë nën shoqërinë e muzikës së mirë live dhe birrës Elbar kanë shijuar një natë vere ndryshe. Kjo atmosferë miqësore ka filluar mbrëmë dhe do të vazhdojë për tri netë rresht.

Artikulli i plotë: Në Gjakovë “Festa e miqësisë” filloj me tre musketjerët (Video)

Javë më parë në komunën e Gjakovës ka filluar procesi për dezinfektimin, dezinsektimin dhe deratizimin e hapsirave publike. Por për shkak të kushteve atmosferike një gjë e tillë është ndërprerë. Ndërsa tani me rritjen e temperaturave operatori i kontraktuar nga Komuna e Gjakovës, me datat 6 dhe 7 korrik do të realizoj dezinstektimin e lumit “Krena” në të dy anët me spërkatje si dhe dezinsektimin në brendësi te qytetit.

Artikulli i plotë: Me 5 dhe 6 korrik do të bëhet dezinsektimi në disa pjesë të qytetit (Video)

“Festa e Miqësisë” është aktivitet I cili I dedikohet miqësisë dhe argëtimit. Një gjë e tillë për herë të parë do të mbahet në Kosovë dhe qyteti që do fillojë me këtë festë është Gjakova.

Artikulli i plotë: Prej 5 deri me 8 korrik në qytetin e Gjakovës do të mbahet “Festa e Miqësisë” (Video)

Autoriteti Rregullator për Shërbimet e Ujit (ARRU), ka shpallur KRU “Gjakova”Sh.A. me përmormancën më të mirë për vitin 2017. Ishte Drejtori ekzektiv i kësaj kompanie që në konferencën për media njoftoi për sukseset e kompanisë që ai drejton.

Artikulli i plotë: KRU “Gjakova” shpallet kompani me performancën më të mirë (Video)

Kështu dukej një muaj më parë rruga në afërsi të varrezave në fshatin Dujakë të Gjakovës. Mirëpo sot pamja e saj ka ndryshuar për të mirë, kjo ngase është bërë ndërtimi dhe asfaltimi I saj. Kjo rrugë ka një gjatësi prej 400 metra dhe vlera e investimit të saj është rreth 45 mijë euro financim ky nga qeverisja komunale.

Artikulli i plotë: U përurua rruga në afërsi të varrezave në fshatin Dujakë (Video)

Si cdo të hënë tjetër, e edhe sot, tregu I madh I qytetit të Gjakovës ishte I mbushur me pemë dhe perime të freskëta të cilat kryesisht ishin vedore, por pati edhe prej atyre të importuara nga vendet e rajonit.

Artikulli i plotë: Blerësit thonë se qmimet e produkteve që plasohen në tregun e Gjakovës janë të volitshme (Video)

Artikuj te tjere...

Reklamoni këtu

 

Kontakt info:


Rruga: Kolë LLeshi nr28
Gjakovë
Kosovë
50000
 info@syri-vision.tv
 +383390329777
 +38344666190

marketing