Këto mbeturina inerte apo mbetje shtëpiake të cilat janë hedhur nga qytetarë ndër vite  në periferi të qytetit të Gjakovës në drejtim të Rekës së Keqe kanë bërë që kjo pjesë të marrë një pamje të shëmtuar. Hiq më mirë nuk është situata edhe përskaj rrugës në afërsi të qendrës rekreative Shkugëza.

Artikulli i plotë: Ja në cilat vende qytetarët vazhdojnë të hedhin mbeturina (Video)

Në kuadër të vizitave që po iu bënë shkollave të Gjakovës për të iu uruar vitin e ri shkollor, kryetari i komunës Ardian Gjini së bashku me drejtorin e arsimit Bernard Frrokaj dhe  bashkëpunëtorët vizituan edhe shkollën fillore  “Mustafa Bakija”.

Artikulli i plotë: Kryetari Ardian Gjini viziton shkollën fillore “Mustafa Bakija” (Video)

Me organizim të Federatës së Bodilidingut dhe të Fitnesit të Kosovës, dhe me mbështetje të Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit dhe të Komunës së Gjakovës, është mbajtur kampionati i 40-të i bodibildingut të Kosovës dhe njëkohësisht edhe ai mbarëkombëtar. Në hapje të këtij manifestimi presidenti i Federatës së Bodilidingut dhe të Fitnesit të Kosovës, Esat Lata ka folur për historikun e bodibildingut të Kosovës deri në pranimin e saj në IFBB dhe sukseset e arritura më pas.

Artikulli i plotë: Kushtrim Bajraktari, kampion i bodibildingut të Kosovës dhe mbarëkombëtar (Video)

Nxënësit  dhe mësimdhënësit e shkollës fillore “Selman Riza” mëngjesin e sotëm e filluan me vizitën e kryetarit të komunës së Gjakovës Ardian Gjini  I cili I uroj ata për një fillim të mbarë të vitit shkollor.

Artikulli i plotë: Kryetari Ardian Gjini viziton shkollën fillore “Selman Riza” (Video)

Gjatë ditës së sotme pothuajse në cdo pjesë të qytetit  qytetarë dhe vullnetarë të ndarë në grupe kanë pastruar hapësirat e ndotura nga mbeturinat. Aksionit “Ta Pastrojmë Kosovën” iu kanë përgjigjur edhe përfaqësues të institucioneve, organizatave joqeveritare si dhe qytetarë.

Artikulli i plotë: Aksioni “Ta Pastrojmë Kosovën” u zhvillua në tërë territorin e Gjakovës (Video)

Gjatë ditës sotme kryetari i komunës Ardian Gjini ka vizituar shkollën e mesme teknike” Nexhmedin Nixha” , me ç’rast ka uruar mësimdhënësit dhe nxënësit për një fillim të mbarë të vitit shkollor.

Artikulli i plotë: Kryetari Ardian Gjini viziton shkollën e mesme teknike “Nexhmedin Nixha” (Video)

Si në gjithë vendin edhe në komunën e Gjakovës sot ka nisur aksioni “Ta pastrojmë Kosovën”, I cili organizohet nën patronatin e kryeministrit të Kosovës, Ramush Haradinaj ku janë të ftuara të gjitha institucionet dhe qytetarët e vendit që t’i përgjigjen thirrjes për pastrimin e vendit nga mbeturinave.

Artikulli i plotë: Në Gjakovë nis aksioni “Ta pastrojmë Kosovën” (Video)

Në kuadër të fillimit të vitit shkollor kryetari i komunës së Gjakovës Ardian Gjini sot ka vizituar shkollën e mesme të mjekësisë “Hysni Zjami” me ç’rast ka bashkëbiseduar me udhëheqësit e shkollës dhe mësimdhënësit për të arriturat dhe vështirësitë që hasen gjatë zhvillimit të procesit mësimor.

Artikulli i plotë: Kryetari Ardian Gjini viziton shkollën e mesme të mjekësisë “Hysni Zajmi” (Video)

Artikuj te tjere...

Reklamoni këtu

 

Kontakt info:


Rruga: Kolë LLeshi nr28
Gjakovë
Kosovë
50000
 info@syri-vision.tv
 +383390329777
 +38344666190

marketing