Përfaqësuesja e Kosovës në hendboll në konkurencën e femrave , për një javë rresht ka zhvilluar fazën përgatitore në sallën e sportit “Shani Nushi” në Gjakovë nën drejtimin e selektorit Florent Beqir. Ndërsa sot henbollistet kosovare kanë udhëtuar për Hungari ku për herë të parë do të luajnë në fazën kryesore të kualifikimeve për kampionatin evropian 2018 . 

Artikulli i plotë: Hendboll: Përfaqësuesja e Kosovës për herë ta parë luan në fazën kryesore të kualifikimeve për...

Gruaja Demokratike e Kosoves në një takim elektoral bëri prezantimin e kandidateve femra të cilat garojnë për Asamble Komunale në Gjakovë. Kandidati për kryetar të komunës së Gjakovës nga radhët e Partisë Demokratike të Kosovës, Ramadan Hoti,  në fjalën e tij drejtuar të pranishëmëve tha se 22 tetori do të jetë fitore e PDK-së në Gjakovë.

Artikulli i plotë: PDK prezanton 13 kandidatet për Asamble Komunale të Gjakovës (Video)

Edhe këtë vit fëmijët me nevoja të veqanta të cilët vijojnë mësimin në shkolla të  ndryshme do të iu ofrohet mundësia e transportit nga kuvendi komunal dhe drejtoria e arsimit.Sipas drejtoreshës Diana Qarkagjia  në vonesë të hapjes së tenderit për transport të nxënësve në përgjithësi të 47 linjave sa janë në komunën e Gjakovës, është marrë vendim  që të ndahen 700 litra me derivate të naftës për transport të fëmijëve me nevoja të veqanta.

Artikulli i plotë: Edhe këtë vit komuna e Gjakovës siguron transportin për fëmijët me nevoja të veqanta (Video)

Së shpejti linja e transportit urban në komunën e Gjakovës, do t’i kthehet Ndërmarrjes Publike “Stacioni i Autobusëve”.

Artikulli i plotë: Stacioni i Autobusëve do të menaxhojë linjën e transportit urban, hap tender për autobusë (Video)

Kandidatja  Alternativës për kryetare të komunës së Gjakovës, Mimoza Kusari Lila mbajti takim informues me strukturat e partisë si dhe me kandidatët për Asamble Komunale të Gjakovës.Ajo gjatë këtij takimi bëri prezantimin e plan programit qeverisës si dhe njoftoi anëtarët e Alternativës për hapjen zyrtare të fushatës zgjedhore e cila do të bëhet me 29 shtator në prën 19:00 në pallatin e kulturës “Asim Vokshi” në Gjakovë.

Artikulli i plotë: Kusari-Lila: Kam trashëguar 6 milionë euro borxhe nga qeverisja e mëparshme (Video)

Nisma për Kosovën hapi zyrtarisht fushatën zgjedhore në komunën  Gjakovës. Kandidati I kësaj partie për kryetar të Gjakovës, Fazli Hoxha tha se sot po fillojmë një betejë të përbashkët që Gjakovës t’ia kthejmë dinjitetin, pasi që me këtë qytet kanë bërë eksperimente partitë tjera që kanë qeverisur deri më tani.

Artikulli i plotë: Nisma për Kosovën hap zyrtarisht fushatën më Gjakovë (Video)

Artikuj te tjere...

Reklamoni këtu

 

Kontakt info:


Rruga: Kolë LLeshi nr28
Gjakovë
Kosovë
50000
 info@syri-vision.tv
 +383390329777
 +38344666190

marketing