Shëndetësi
Shkronjat

Kushdo që është duhanpirës e di se kolla e duhanit dhe bronkiti janë probleme që sigurisht ballafaqohet secili për shkak të shprehive të pashëndetshme.

Duket se është një recetë që mund t’ju ndihmojë në lehtësimin dhe zvogëlimin e simptomave të kollës, derisa nuk vendosni që të hiqni dorë nga cigaret dhe t’i ktheheni mënyrës së shëndetshme të jetës.

Derisa nuk keni sukes në këtë, provoni këtë recetë. Dhe të gjithë ata që e kanë provuar, thonë se me të vërtetë funksionon.