Shëndetësi
Shkronjat

Nëse jeni duke kërkuar një përbërës natyral për të rritur flokët tuaj, atëherë ka një zgjidhje.

Të gjitha ato femra të cilat kanë problem me rritjen e flokëve dhe duan një zgjidhje natyrale, vaji i kokosit është përgjigja.

Disa herë në javë, lyni flokët me vaj kokosi dhe lërini të qëndrojnë për disa minuta. Pastroni më pas me ujë dhe shamponin e zakonshëm që e përdorni.

Ju shumë shpejtë do të filloni të vëreni se flokët tuaj po rriten dhe nuk do të keni nevojë të frikësoheni se mos po i dëmtoni flokët ngaqë vaji i kokosit është tërësisht natyral dhe dobiprurës.