Shëndetësi
Shkronjat

Për të rigjetur gjallërinë dhe energjinë e duhur për të përballur shqetësimet gjatë stinës së pranverës, këshillohet një dietë e pasur me ushqime të shumta dhe përmirësimi i aktivitetit fizik.

Një metabolizëm aktiv, të rregullt dhe jo të lodhur, ushqyer me produktet e duhura janë thelbësore për të siguruar që sistemi nervor, muskulor dhe trupi ynë të funksionojnë më mirë.