Shëndetësi
Shkronjat

Freskon, hollon linjën trupore dhe përmirëson tërësisht shëndetin. eri tani vazhdimisht nga të gjitha anët keni dëgjuar dhe lexuar për të mirat e ujit të ngrohtë me limon, mirëpo si duket limonada popullore shumë shpejt do të kalojë në harresë!.

Në të vërtetë, një gotë ujë të ngrohtë me gjysmë grejpfruti të shtrydhur përshpejton drastikisht metabolizmin dhe shkrin kilogramët!

Grejpfruti e furnizon trupin me shumë përfitime shëndetësore, falë përbërjes së lartë që ka me vitaminë A, B, C, D, E dhe minerale si kalciumi, fosfori, magnezi, zinku, hekuri etj. Për t’i bërë mrekulli trupit tuaj, në këtë lëng freskuar shtoni edhe një degë të vogël rozmarine dhe menjëherë pini, derisa është i freskët.

Rozmarina është një burim i shkëlqyeshëm i vitaminave A, B, C, D, E dhe K. Ka një efekt të fuqishëm antioksidues, antiinflamator, antibakterial dhe antiseptik. Pos që do të arrini të liroheni nga teprica e kilogramëve, lëngu nga grejpfruti i shtrydhur do të pastrojë tërë trupin nga helmet, andaj në tërësi do të jeni të shëndetshëm, shkruan Myhealthyfoodtips.

Nëse tashmë limonada ju është bërë monotone, ky është rasti që të ruani shprehinë e mirë, por që megjithatë paksa të ndryshoni shijen!