Nëse hiqni dorë nga mishi, jo vetëm që do të bëni mirë për ndryshimet klimatike, por do t’i sillni vetes edhe shumë përfitime shëndetësore.

Këto janë disa nga arsyet të cilat do t’ju bindin të hiqni dorë nga mishi:

Artikulli i plotë: Ja çfarë ndodh nëse nuk hani mish për një vit

Kushdo që është duhanpirës e di se kolla e duhanit dhe bronkiti janë probleme që sigurisht ballafaqohet secili për shkak të shprehive të pashëndetshme.

Artikulli i plotë: Kjo pije jep rezultate të jashtëzakonshme në pastrimin e mushkërive të duhanpirësve

Shërimi me antibiotikë zgjat më së paku 5 deri në 7 ditë (në rast të inflamacionit të mushkërive më gjatë). Antibiotikët ndikojnë disa orë apo disa ditë, varësisht nga infeksioni. Terapia nuk bën të ndërpritet pas përmirësimit të parë të gjendjes, sepse është e mundshme që infeksioni kërpudhor të kthehet.

Artikulli i plotë: Si merren antibiotikët?

Ujë duhet të pini gjatë gjithë kohës! Uji është dëshmuar se kontribuon në shëndetin e përgjithshëm të njeriut, ndihmon në heqjen e kilogramëve të tepërt etj.

Artikulli i plotë: Uji, më i shëndetshëm sesa që kemi menduar: I djeg 490 kalori dhe jua përmirëson metabolizmin
Faqja 2 nga 2
marketing