Showbiz
Shkronjat

Këngëtarja Soni Malaj dhe i dashuri i saj Klevi, kanë hapur një biznes të tyre në qëndër të Tiranës.

Çifti në fjalë tash do të jenë edhe ortak biznesi, ata do të kenë kohë më shumë ta njohin njëri-tjetrin.

Shpresojmë që t’iu ecën mirë dashuria dhe biznesi./Kosovarja/