Showbiz
Shkronjat

Adelina Tahiri është një nga femrat më seksi të estradës.

Gjithashtu ajo shquhet edhe për stilin e veshjes.

Së fundmi ajo vjen e veshur komplet me të zeza, por që duket shumë bukur dhe elegante.

Sa i përket jetës private, Adelina nuk ka deklaruar ndonjë lidhje dashurie, që i bie të jetë ‘single’ ende.