Showbiz
Shkronjat

Këngëtarja shqiptare me famë botërore tashmë, Era Istrefi, nuk po ndalet me angazhimet si në muzikë ashtu edhe jashtë krijimtarisë artistike.

 Ajo së fundmi po qëndron në SHBA, ku edhe ka shfrytëzuar rastin për të vizituar studiot e një nga emisioneve më të shikuara.

“Jimmy Kimmel” dhe studiot e emisionit pritën Erën e cila shkoi në një dukje mjaft ekstravagante pa sutjena. Vet këngëtarja duke përshkruar eksperiencën thotë se ka qenë ndër eksperiencat më të mira të jetës së saj. Era Istrefi nuk dihet nëse do të marrë pjesë në emisionin në fjalë, i cili është ndër më të shikuarit në SHBA