Showbiz
Shkronjat

Nuk mund të flisni për trendet e reja të flokëve pa e përmendur të famshmin nga Instagram-i, Guy Tang. Guy Tang është i njohur për aftësitë e veta për t’i transformuar ngjyrat e përditshme të flokëve në nuancat më interesante dhe më të bukura që i ka parë syri i njeriut.

Ai tani ka lansuar edhe linjën profesionale të ngjyrave të flokëve me 24 nuanca të ndryshme.

Më poshtë i keni disa nga ngjyrat e kësaj linje, të cilat me të vërtetë se do t’iu lënë përshtypje të mirë.