Nuk mund të flisni për trendet e reja të flokëve pa e përmendur të famshmin nga Instagram-i, Guy Tang. Guy Tang është i njohur për aftësitë e veta për t’i transformuar ngjyrat e përditshme të flokëve në nuancat më interesante dhe më të bukura që i ka parë syri i njeriut.

Ai tani ka lansuar edhe linjën profesionale të ngjyrave të flokëve me 24 nuanca të ndryshme.

Më poshtë i keni disa nga ngjyrat e kësaj linje, të cilat me të vërtetë se do t’iu lënë përshtypje të mirë.

E, në vazhdën e shumë kritikave dhe kundërshtimeve të VIP-ave edhe gazeta britanike The Telegraph i ka kushtuar një artikull.

Në fakt, kjo revistë prestigjioze ka titulluar një shkrim “Kjo është ajo se si duket një refugjate: 7 femrat frymëzuese që janë kundër mosmarrëveshjes”, transmeton Telegrafi.

Në mesin e tyre është edhe këngëtarja shqiptare Rita Ora, e cila thuhet se u largua prej Kosovës me prindërit gjatë luftës pas persekutimit të shqiptarëve.

Më tutje shkruan se Ora është një storie e suksesit, megjithëse një refugjate, ajo ka fituar një numër të madh të çmimeve ndërkombëtare dhe ka sjell shumë këngë dhe është imazh i markave të mëdha, të tilla si, Adidas dhe Rimmel.

Gjithashtu është edhe ish-sekretarja amerikane Madeleine Albright, e cila ka prejardhje pre Çekisë dhe ka qenë e suksesshme. 

Faqja 2 nga 2
marketing