Sport
Shkronjat

Është farë pranë marrëveshja mes Suning Commerce group dhe Bundesliges për të marrë të drejtat televizive të kampionatit gjerman te futbollit dhe transmetimin e ndeshjeve në Kine.

Sipas portalit  “T-online”, Federata Gjermane është pranë marrëveshjes prej 250 milionë dollarë, ku firmat përfundimtare do të hidhen në muajin maj, për bashkëpunimin me Suning duke nisur nga sezoni 2018-2019.

Suning, pronar i klubit te Interit në Itali, ka tashmë të drejtat e transmetimit për në Kine të ndeshjeve të Ligës spanjolle dhe Premierliges angleze.